Blogul Aventuria

Urbankid.ro la drum cu Aventuria

Written By: admin - Aug• 19•11

Cu ceva timp in urma, Mihai Dragomirescu a.k.a. Bob de la Urbankid.ro ne-a facut o vizita sa-si echipeze masina pentru o scurta vacanta. Cum echipa viagra sales uk

=”www.aventuria.ro” target=”_blank”>Aventuria.ro este prompta, in mai putin de 30 de minute avea masina echipata si gata pentru plecare.

Vrei sa stii ce a ales Bob pentru vacanta lui? In primul rand bare transversale pe care s-a montat o cutie portbagaj spatioasa, aerodinamica si silentioasa Thule Atlantis 600, 2 suporti de bicicleta Thule 591 ProRide si… evident 2 biciclete.

Stiu ca sunteti curiosi cum arata masina dupa echipare asa ca admirati pozele furnizate direct “de la sursa“.
Masina lui Bob echipata, view de aproape

Masina lui Bob, view de la departare

Citeste mai mult despre cum s-a distrat Bob si familia in vacanta, ce traseu a ales, prin ce peripetii a trecut dar si ce spune despre experienta cu serviciile si echipamentele oferite de Aventuria.ro.

Ghici ce?

Bob ne-a mai facut recent o vizita. Motivul? Sa ii echipam masina pentru vacanta, DESIGUR !! Doar ca de data aceasta a inlocuit Thule Atlantis 600 cu Thule Pacific 600. Avem o gama larga de unde poti sa alegi o cutie in functie de nevoi si pe gustul tau.

Evident pe langa cutie, suportii de bicicleta si bicicletele (de data asta proprietate personala) au fost iar de nelipsit din vacanta lui Mihai. Il mai asteptam pe la noi !

Si ca sa nu creada ca am uitat despre “Daca va pasioneaza subiectul si articolul acesta primeste cel putin 20 like-uri :) , cei de la Aventuria.ro ne-au promis ca revin cu un material complet despre ce tip de echipamente ai nevoie, in functie de tura pe care o planifici“, lucram chiar acum la acest articol si il vom publica in foarte scurt timp pe Urbankid.ro!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>