Blogul Aventuria

Arsenal Park – Unitate Militara de Vacanta

Written By: admin - Apr• 16•13

In perioada 10-14 aprilie echipa Aventuria a fost invitata sa insoteasca echipa de bloggeri ce au participat la Timisoara Brands Tour si sa asigure in a treia zi programul recreativ in Arsenal Park, o mica statiune construita pe structura unei foste fabrici de armament.

comandament-small

Trecand peste programul recreativ propus, care a inclus o alergare usoara prin baza, plimbari cu bicicleta pe aleile asfaltate, drumetie pe dealurile invecinate si un concurs de indemanare pe bicicleta, vrem sa subliniem atractiile ce ne-au facut deja sa ne planificam urmatoarea vizita.

In primul rand veti fi surprinsi de pitorescul bazei, o combinatie de cladiri moderne si curate, bine utilate, si masini de razboi de la simple mitraliere si tunuri usoare la tancuri, TAB-uri, salupe, avioane si elicoptere. Totul pe o suprafata de zeci de hectare de verde, un verde curat si ingrijit.

Apoi vin elementele de divertisment. Si lista e foarte lunga. De la posibilitatea de plimbare cu biciclete pe aleile asfaltate sau pe off-road, carturi cu pedale, drezine, segway sau masinute de golf la jeep-uri istorice, masinute tot-teren si transportoare senilate. Poti sa joci biliard, air hochey, ping pong si darts intr-o zi ploioasa sau sa petreci timp in spa, in piscina sau la fitness. Poti de asemenea sa joci airsoft sau paintball cu prietenii sau sa tragi la tinta cu arme de foc: pistoale, revolvere sau pusti mitraliera (inclusiv faimosul AK 47).

Poligon Arsenal Park  Finland

In ceea ce priveste cazarea, aveti la dispozitie spatii de 3 stele, curate si generoase. Si speciale: pe langa camerele clasice poti alege sa dormi intr-un TAB, pe un afet de tun sau in dormitoarele generoase ale unei vile de colonel sau general. Sau intr-o ‘baraca’ cu paturi suprapuse, impreuna cu alti 19 prieteni, alaturi de care a doua zi sa faci o zi de instructie in conditii grele, daca sunteti admiratori ai filmelor de razboi. Sau in cabanutele finlandeze de lemn, cu focar in mijloc – folosit si la incalzire si la prepararea hranei.

Cui se adreseaza aceasta unitate militara de vacanta? Oricui doreste o experienta deosebita cu iz militar, cu avantajul ca poate alege un program mai dur, mai intens, sau unul recreativ. Tanar sau varstnic, alaturi de prieteni, de colegi sau de familie si copii. O destinatie buna pentru o iesire de weekend sau de cateva zile bune – sa nu uitam ca zona e incarcata de obiective turistice si istorice. Si pentru ca nu mai e mult pana la Pasti, ar fi bine sa va grabiti cu rezervarile!

—————————————————————————————————————————————–

Timisoara Brands Tour este realizat de PRBeta cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara.

Branduri participante: TimișoreanaCramele RecașArsenal ParkBC Timba TimișoaraREC Universitatea de Vest Timișoara, ACS Poli Timișoara.

Parteneri de mobilitate: Peugeot România.

Parteneri: PRbetaAsociaţia Timișoara Capitală Culturală EuropeanăPorsche TimișoaraAmvest, , Restaurant Belvedere.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>