Blogul Aventuria

Ne facem echipa. Intrati cu 2%?

Written By: admin - May• 08•12

Impropriu spus “ne facem echipa”. Ne-am alaturat partenerilor nostri de la smartatletic in sustinerea sportului de masa si strangem randurile echipei de sportivi amatori. Di

ntre acestia, cativa promit rezultate bune si prezenta pe podium: Cristi a castigat triatlonul de iarna, Andra are timpi buni la inot si mai nou se pregateste de proba individuala de triatlon, Constantin este si el foarte rapid pe MTB. Participarea la competitii presupune, dincolo de pasiunea sustinerii si promovarii sportului de masa, si o componenta financiara: echipament, acces in baze sportive pentru antrenamente, nutritie, costurile efective ale participarii.

Noi avem multi prieteni. Sunteti peste 2,000 de clienti care ati inchiriat sau cumparat de la noi echipament sportiv sau solutii de transport. Multi ne urmariti pe Facebook, ne cititi articolele de pe blog si din newsletter. Unii dintre voi sunteti la randul vostru pasionati de sport, de natura, de miscare si stiti cat de importanta e miscarea in aer liber, ce satisfactii aduce participarea la o competitie, chiar si la nivel de amatori.

Nu va cerem mult. Doar 2%. Acei 2% pe care oricum ii dati statului. Ca sa directionati cei 2% catre smartatletic si sportivii clubului aveti doua formulare pre-completate cu datele clubului, Declaratia 230 pentru cei ce obtin venituri doar din salarii si Declaratia 200 pentru cei ce au avut in 2011 mai multe surse de venit (chirii, drepturi de autor etc). Completati si trimiteti formularele pana la 25 mai – data limita de depunere. Echipa smartatletic va da o sansa in plus celor ce doresc sa faca performanta.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>