Blogul Aventuria

Vrem idei de revelion!

Written By: admin - Nov• 19•12

Acum cateva zile Doru a ridicat o minge la fileu, provocat fiind si de Continental Hotels, cei care au sustinut aventura BloggersInc la Dunare (povestita si de Travelgirls). Doru vrea sa afle cat mai multe idei pentru revelion, un obicei mai vechi de-ale lui, asa ca veti gasi regulile jocului mai jos. Dar pana atunci sa va povestim ce-am face noi de rev.

Un revelion frumos mi-l pot imagina in preajma Sibiului, unde n-am mai fost in vizita de vreo 15 ani. Am tranzitat, am oprit scurt, am citit pe net dar n-am mai “savurat” acest oras de multa vreme. Pe langa feluritele comori si frumusetile orasului si imprejurimilor un motiv serios sa fac revelionul acolo ar fi sa petrecem noaptea dintre ani pe partie, cu multa miscare si multa veselie, cum faceam in copilarie – cu saci de plastic, cartoane si alte sanii improvizate, cu toata euforia de rigoare. Fara telescaun, fara ospatari, fara conventiile obisnuite ale unei petreceri de revelion. A, si am avea o ocazie sa facem “snow kayaking“, pentru ca in oferta Aventuria avem si un caiac de white-water care s-ar potrivi pentru actiune.

Si-acum detaliile concursului:

Ce aveti de facut? Sa intrati pe site-ul lui Continental Hotels dedicat petrecerii de Revelion 2013.

Sa va inspirati de aici sau de aici (si sa verificati in acelasi timp ca ideea voastra este plauzibila si nerostita de altcineva inainte) si sa veniti cu o idee de petrecere a vacantei de revelion undeva intr-o zona apropiata de unul din hotelurile Continental unde se organizeaza petreceri de Revelion:

- Arad

- Drobeta

- Targu-Mures

- Sibiu

- Suceava

- Oradea si evident,

- Bucuresti

Ideea trebuie postata aici intr-un comentariu sau pe unul din blogurile participante la concurs (Nebuloasa, Printreranduri.eu, Augustin Radu, TravelGirls sau Zdeto).

Ce castigati?

1. Un weekend in doi (in orice hotel Continental din cele enumerate mai sus cazare si mic dejun pentru doua persoane – intr-un weekend la alegere in ianuarie sau februarie 2013)

2. Un voucher pentru inchirierea unui portbagaj suplimentar Thule Atlantis oferit de Aventuria.

3. Un tricou pentru alergare oferit de Smart Atletic.

4. Un album foto cu Pesteri din Romania 3D oferit de Doru.

Data limita de participare: 20 decembrie ora 16.00.

Leapsa merge mai departe la Bogdan Antohe care a pus si el la bataie un premiu. Succes!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

  1. [...] sau pe unul din blogurile participante la concurs: Nebuloasa, Printreranduri.eu, Augustin Radu, Alex de la Aventuria, Doru Panaitescu sau Zdeto. Toate ideile expuse până pe 20 decembrie, la ora 16.00 vor intra în [...]

  2. [...] comentariul? L-aţi scris? Unde vreţi să-l lăsaţi? La Doru, la Tița, la Augustin, la Ruxa, la Alex, la Travel Girls, la unul dintre cei mai mari fotografi din România, Zdeto, pe numele lui [...]

  3. [...] fie pe unul din celelalte bloguri participante: Nebuloasa, Printreranduri.eu, Augustin Radu, Aventuria, Doru Panaitescu, Zdeto sau TravelGirls. Atenție! Aveți grija ca ideea voastră să fie [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>