Blogul Aventuria

Un “gigant” printre cutii de portbagaj

Written By: admin - Oct• 05•11

Desigur ca e vorba de Thule Atlantis 900! Impresionanta atat prin dimensiune si volum cat si prin utilitatea ei, o poti folosi atunci cand pleci in concediu cu familia, cu gasca fie ca e vara sau iarna, ca schiezi sau iti place sa calatoresti

.

Disponibila in 2 culori; argintiu sau negru lucios “gigantul” Atlantis 900 invinge cu usurinta orice competitoare la categoria cutii mari de portbagaj, avand lungimea de 235 cm si volumul de 650 de litrii.

Cu siguranta nu vreau sa par restrictiv, dar cand pronunt Atlantis 900 e clar ca nu vorbesc de masini mini sau mici, ci vorbesc de medii si mari. Se potriveste perfect si fizic si estetic pe masinile SUV, Break si sedan.

Ca orice cutie din gama Thule Atlantis, are deschidere pe ambele parti (stanga si dreapta) ceea ce ofera un acces usor la incarcarea bagajelor.

Este atat de spatioasa incat pe langa 8 perechi de schiuri poti sa iei cu tine cam tot ce iti trece prin cap, spre exemplu masa pliabila, scaune pliabile, lansete de pescuit, cort, haine, patut pliabil, carut pliabil s.a.

Se instaleaza si se fixeaza foarte usor cu ajutorul sistemului Power-Grip, este dotata cu 3 chingi interioare pentru sustinerea bagajelor, este aerodinamica si silentioasa. Am pus mai jos un filmulet cu echipa Aventuria.ro montand cutia pe masina:

 

 

Merita atat sa o inchiriezi cat si sa o cumperi!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. [...] Din aceeasi gama, Thule Atlantis 900 se diferentiaza ca fiind cea mai mare cutie portbagaj oferita de THULE. In sezonul de iarna, pe langa o multime de bagaje poti lua cu tine pana la 8 perechi de schiuri cu lungimea maxima de 225 cm. Mai multe detalii particulare despre Atlantis 900 poti citi in post-ul nostru dedicat acestei cutii intitulat “Un “gigant” printre cutii de portbagaj“. [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>