Blogul Aventuria

Uita tot ce ai auzit pana acum!

Written By: admin - Dec• 20•11

De ce? Pentru ca Thule ne prezinta o noua inovatie – barele transversale “Wingbar”. Dupa cum va puteti da seama din numele lor, sectiunea barelor este similara aripii de avion si au fost create special pentru a imbunatati aerodinamica si zgomotul pe

timpul deplasarii. Practic zgomotul la “Wingbars” este redus in proportie de 90% in comparatie cu “Aerobars”, asa ca uita de fluieratul barelor pe plafonul masinii!

 

Noua generatie de bare vine sa inlocuiasca “Aerobars” (realizate tot din aluminiu) si pot transporta pana la 100kg in comparatie cu barele patrate sau cu “Aerobars” care pot transporta pana la maximum 75kg. Evident ca acest nou indice de greutate este valabil atat timp cat si plafonul masinii rezista la aceasta greutate.

Inginerii de la Thule au mers atat de departe incat au prevazut pana si garnitura superioara de cauciuc cu o suprafata cu nervuri oblice, numita “WindDiffuser“, pentru a reduce din zgomot si pentru a imbunatati aerodinamica.

In graficul de mai jos putem vedea schematic diferentele de zgomot la viteza dintre Thule Wingbars, Aerobars si cele patrate (Squarebars):

Capacul barelor ( denumit “WindPlug”) se integreaza in designul barelor si pivoteaza pentru a da acces mai usor la canalul de montare a accesoriilor pe acestea.

“Thule Wingbars” suporta toate variantele sistemelor de prindere pe plafon, in plus imbunatateste consumul de carburant. La Aventuria.ro poti cumpara acum WingBars pentru un plus de confort in calatoriile tale cu masina!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>