Blogul Aventuria

O masina cu muschi!

Written By: admin - Sep• 07•11

In timp ce baietii se distrau la Trichallenge Mamaia eu eram invitat la nunta unor rude (obligat

ii, obligatii), asa ca am decis totusi sa combin “utilul” cu placutul si mi-am echipat masina cu un Thule Atlantis 780 de la Aventuria si cum s-a lasat seara, am si fugit la pescuit!

Avand o masina mica, nici nu am cuvinte sa descriu cat de utila a fost cutia portbagaj, dar pot sa va spun ce am pus in ea: masa pliabila, 2 scaune pliabile, 1 scaun de pescuit, 5 lansete stranse, 7-8 lansete direct echipate care aveau lungimea aproximativa de 1.80 m, umbrela pliabila, undite, mincioc, juvelnic, 3 cutii de scule pentru pescuit, paturi, palete de badminton, haine, cort pliabil de 4 persoane.

Pe langa faptul ca portbagajul era full cu consumabile, gratar s.a. Nici nu imi imaginez cum as fi pus toate astea in masina fara Atlantis 780, avand in vedere ca am mers 4 persoane.

“Masinuta” mea mai carase inainte 3 biciclete cu suporti Thule Proride 591 cand am fost la Sinaia, la On Top of the World Bike Fest unde Aventuria a fost partener, dar niciodata nu avusese o cutie portbagaj, deci am fost putin panicat, fiind incepator, de asemenea unu din cei care “isi iubesc masina mai mult decat femeia” (cu spirit de gluma), pentru ca nu mai fusese atat de plina niciodata: cutia full, locurile full, portbagajul full. Am trecut peste emotiile astea, cand mi-am adus aminte unde lucrez. Masina s-a comportat super, cutia nici nu s-a simtit ca era acolo, iar consumul a ramas acelasi. Daca atunci cand am avut 3 biciclete am mers 130-140 km/h, de data asta am mers 110-120, dar ar fi dus cu siguranta mai mult, doar ca n-aveam unde sa merg mai tare.

Fiind o persoana estetica, am asortat la albul masinii, cutia portbagaj neagra, pentru cam considerat ca arata mai bine decat cu varianta argintie pe masina mea, desi este acelasi produs!

Asa a aratat masina mea echipata de Aventuria:

Alte avantaje:

- masina arata super

- nu am mai fost complexat de masinile mari, pentru ca aveam inaltimea unui Jeep

- desi o sa sune amuzant, daca iti pierzi/uiti unde ai lasat masina in parcarea unui hiper market, o gasesti imediat

Cat despre pescuit, timp de 1 zi si o noapte am prins un singur peste! Un lucru este cert, am sa-mi mai echipez masina cu o cutie portbagaj si data viitoare!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>