Blogul Aventuria

Bine v-am gasit!

Written By: admin - Dec• 13•10

Iata ca avem si blog. Se spune ca prima oara e intotdeauna mai greu dar odata si-odata trebuia sa apara si acest prim post.

Cel mai bun lucru pe care ar trebui sa-l facem ar fi sa ne prezentam si pentru ca “a picture’s worth a thousand words” puteti vedea un scurt filmĀ care va arata ce se intampla la noi atunci cand inchiriati un portbagaj: va montam barele potrivite, instalam cutia aleasa, va instruim si… va uram drum bun, in deplin confort si siguranta!

Ca sa completam “oferta” noastra, pe langa sistemele de transport bagaje si echipament sportiv (disponibile atat la vanzare cat si la inchiriere) va mai oferim solutii de confort si siguranta pe durata calatoriei:
- huse incalzite, paturi electrice, lazi frigorifice si incalzitoare de alimente de la WAECO;
- lanturi antiderapante THULE si RUD;
- gratare pentru bagaje/ animale transportate in masini break/ hatck/ VAN/ SUV;
- huse (pentru clapari sau schiuri), organizatoare si genti;

Si pentru ca suntem deschisi sugestiilor si comunicarii (asa cum suntem deschisi si feedback-ului la oferta curenta si serviciile oferite) asteptam mesajele si si intrebarile voastre.

Sarbatori fericite si calatorii in siguranta!

Echipa Aventuria

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>