Blogul Aventuria

Cum protejam echipamentul de apa?

Written By: admin - Aug• 30•11

Weekend-ul trecut, echipa Aventuria a iesit la buy cheap viagra online

type=1″ target=”_blank”>o tura pe Arges impreuna cu cativa prieteni din lumea IT, o ocazie buna sa va reamintim cum ne distram cu caiacele, doar ca de data aceasta vrem sa iti spunem cum sa iti protejezi echipamentul in turele cu caiacul prin intermediul impermeabilelor Aquapac, dar si ce alte intrebuintari si beneficii pot avea.

Cateva poze de pe Arges cu Aventuria si gasca:

Se pot vedea din poze husele impermeabile Aquapac unde isi tin protagonistii telefoanele, banii sau cheile. Acestea protejeaza de apa, praf sau nisip gadget-urile sau actele tale. Pe langa faptul ca sunt garantate pana la 5 metri adancime, sunt create special pentru a-ti permite accesul perfect la tastatura telefoanelor si un sunet nealterat in timpul convorbirilor; in acelasi timp husele de aparat foto Aquapac iti ofera acces deplin fara sa fie incomode la utilizare, iar materialul din care sunt facute ofera claritate maxima chiar si sub apa! Mai trebuie sa adaugam ca in cazul caderii in apa, datorita huselor vor pluti, deci vor fi usor de recuperat.

 

Pe langa husele pentru electronice folosim si genti impermeabile Aquapac ca sa ne pastram hainele uscate si in siguranta.

Pentru ca vorbeam de alte intrebuintari si beneficii ale huselor si gentilor Aquapac, ele sunt utile nu doar cand iesi cu caiacul, pe yaht, sau mergi la pescuit cu barca ci si atunci cand pleci pe munte pe jos sau cu bicicleta. De ce? Pentru ca iti protejeaza echipamentul, gadget-urile si actele de umezeala, de ploaie sau de eventuale caderi in rauri sau lacuri.

Echipamentele Aquapac sunt folosite cu succes de pompierii din Londra, salvamarii din Los Angeles si Mamaia.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. pescuit says:

    pescuit…

    [...]Cum protejam echipamentul de apa? « Blogul Aventuria[...]…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>