Blogul Aventuria

Contribuim la bugetele asociatiilor de parinti din scoli

Written By: admin - Sep• 20•12

Dragi parinti,

Daca sunteti organizati in asociatii de parinti in cadrul scolilor va propunem ca, in schimbul promovarii activitatii aventuria.ro in randul membrilor asociatiilor si prietenilor acestora, sa va platim un comision la vanzare ca p

rocent din valoarea acestor vanzari realizate online.

Cum functioneaza?

Fiecare asociatie de parinti primeste un link codat, unic, pe care il foloseste in prezentarea aventuria.ro catre membri. Cumparaturile facute prin folosirea acelui link codat vor fi inregistrare automat intr-o aplicatie. Linkul poate fi transmis prin email, newslettere, pagini de facebook, pus in spatele unor bannere, copiat si transmis sub orice forma.

Altfel spus, acesta este un sistem de affiliate marketing, folosit in prezent si de Emag, Military Shop sau F64 – apropos, nu strica sa va inregistrati asociatia si pe aceste site-uri.

Linkul este activ 6 luni de la primul click, ceea ce inseamna ca orice cumparatura facuta timp de 6 luni de la primul click va genera comision. Comisionul este de 6% din valoarea fara TVA a vanzarii si se aplica la orice vanzare online, cu exceptia incasarii de taxe pentru evenimente si activitati sportive.

Si pentru ca sistemul sa fie cat mai eficient, linkul codat va fi dublat de un cod promotional (de exemplu “Scoala12″) care poate fi introdus in site sau transmis telefonic si care ne indica noua o cumparatura generata de o anumita asociatie. Aceste cumparaturi vor fi de asemenea comisionate.

Si asta e tot?

Nu e chiar tot. La 10 inchirieri de cutii portbagaj (principala activitate pe care noi o promovam) asociatia va primi un voucher pentru o inchiriere de cutie portbagaj pentru 8 zile, voucher pe care il poate folosi pentru recompensarea membrilor sau a partenerilor asociatiei.

In plus, suntem deschisi la orice propuneri de colaborare si gata sa facem o oferta preferentiala grupurilor de parinti care doresc sa desfasoare activitati in aer liber impreuna cu copiii – iesiri pe bicicleta sau cu caiacul, concursuri si alte forme de petrecere a timpului liber.

Bine-bine, dar ce produse se preteaza membrilor asociatiei?

Din experienta noastra de pana acum toata gama de produse si servicii disponibile pe aventuria.ro se preteaza familiilor cu copii, fie ca e vorba de timpul liber, de activitati sportive sau de calatorii cu masina:

- inchiriere de sisteme de transport (bare transversale THULE pentru vreo 400 de modele de masini diferite, cutii portbagaj, suporti de bicicleta);

- inchiriere de echipament sportiv – caiace si biciclete MTB, de oras sau de sosea;

- inchiriere de remorci si rulote si chiar custi pentru animale de companie;

- echipament sportiv (schi, tenis, biciclete, inot si alte discipline) disponibil la vanzare;

- huse si genti impermeabile, pentru practicarea sporturilor de apa sau pentru calatorii pe munte;

- produse pentru siguranta si confortul calatoriilor cu masina;

Intrebari? Sugestii? Solicitari specifice? [email protected] sau 0722 386 368

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. [...] Pentru a-ti crea un cont de afiliat sau pentru a afla detalii despre sistem, contacteaza-ne ([email protected]). Detalii generale despre sistemul Aventuria de affiliate marketing gasesti aici. [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>