Blogul Aventuria

Alexandru Diaconu despre THULE BikeCase

Written By: admin - Jan• 30•12

Alexandru Diaconu, triatlonist profesionist si detinatorul unei serii de recorduri nationale, ne povesteste despre noua sa componenta din echipamentul de competitie, o cutie de transport bicicleta THULE BikeCase, precum si despre experienta sa cu cutiile pentru transport bicicleta.

“Avand in vedere faptul ca pentru toti participantii la competitii internationale, transportul in conditii de siguranta a bicicletei reprezinta una din cele mai mari dileme, bikecase-ul Thule este cutia ideala in opinia mea. Am in vedere experienta traita in 2011 la C.M de Halfironman LasVegas, cand la intoarcere mi-au fost sparte incuietorile cutiei de bicicleta (care nu pot fi inlocuite) de catre controlul aeroportului din Detroit. In urma acestei actiuni m-am ales cu o bicicleta ravasita si nearanjata corespunzator si doar o bucata de plastic drept cutie prinsa cu 4 bucati de banda adeziva pe post de incuietori.
Eu va recomand cu incredere acest produs din gama Thule deoarece este fabricat dintr-un material plastic rezistent la socuri si care nu se caseaza. Sistemul de inchidere este unul dublu: primul este realizat din chingi care asigura toate cele4 parti laterale ale cutiei, iar al doilea este format din 4 inele dispuse cate 2 lateral stanga si dreapta care permite inchiderea cutiei  cu lacat sau sigilii. Acest lucru permite in cazul unui control neprevazut desfacerea cutiei fara a fi stricata sau deteriorata. Este de asemenea important de stiut ca dimensiunea cutiei este una standard, putand fi incadrata la “echipament sportiv/ recreational” si beneficiind astfel de taxe de transport mai scazute, chiar zero in anumite situatii.

Ca si elemente de confort, cutia e prevazuta cu un maner ergonomic si cu roti astfel incat sa fie carata usor pe suprafete netede.”

Alex, iti multumim pentru acest review, iti uram succes in anul competitional 2012 si te asteptam cu un tutorial despre “impachetarea” bicicletei in cutie!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>